Kristin i våra tankar

Den 6 april 2003 tvingades vår dotter Kristin Aasa lämna oss, alldeles alldeles för tidigt. Föräldrar ska inte behöva uppleva sina barns död. Under åren som följer far många tankar genom våra huvuden. Upplevelser bearbetas och erfarenheter lagras. I den här bloggen försöker jag förmedla en del av våra tankar i tiden efter Kristin.

Pappa Lars-Göran

tisdag, november 20, 2012

Tack Martin

Det är verkligen förunderligt att man långt efter sin död kan påverka någon man aldrig träffat. Tack för dina tankar Martin. (se Martins kommentar i det föregående blogginlägget) Jag blir glad när jag läser dem och glad att du delade med dig av dina tankar. Som du ser var det ett tag sedan vi uppdaterade hemsidan eller bloggen men ibland orkar man inte, ibland hinner man inte och ibland kan man helt enkelt inte formulera sina tankar. Kristin finns fortfarande bland oss varje dag. Man "hör" hennes röst och man "ser" henne fortfarande.

Kristin hade verkligen en förmåga att göra intryck, eller "avtryck" som som någon skrev, som bara träffat Kristin vid ett tillfälle. Kan man påverka andra människor på ett sätt som Kristin gjort har hon inte levt förgäves. Vi sörjer dock att hennes gärning blev så kort.

Tack igen Martin och alla andra som genom åren delat med er av era tankar till oss. Det värmer!