Kristin i våra tankar

Den 6 april 2003 tvingades vår dotter Kristin Aasa lämna oss, alldeles alldeles för tidigt. Föräldrar ska inte behöva uppleva sina barns död. Under åren som följer far många tankar genom våra huvuden. Upplevelser bearbetas och erfarenheter lagras. I den här bloggen försöker jag förmedla en del av våra tankar i tiden efter Kristin.

Pappa Lars-Göran

söndag, december 03, 2006

Nytt sorgebud

För en vecka sedan nåddes vi att nytt sorgebud. Min kusin Inger och hennes 8-årige dotter Sara har omkommit i en bilolycka i Egypten. Ofta ser man ju sådan rubriker i tidningarna men det brukar ju inte vara någon man känner. Inte allttid orkar man tänka tanken heller på den sorg och smärta som nu drabbat alla anhöriga och vänner. Nu var det plötsligt någon man kände. Inger som ägnat sitt liv åt att hjälpa människor att leva i fred och kunna förstå och respektera varandra, varför får inte en sådan människa vara kvar? Och lilla Sara? fanns det någon mening med att de skulle dö?
Vi har många gånger försökt förstå meningen med Kristins död? Man hittar inte alltid svaren. Kanske har Kristin nu fått möta Inger och Sara.

Frid över deras minne.